Främsta varumärket för barnvagnstillbehör i Europa 2020 enligt Lux Magazine Life

Främsta varumärket för barnvagnstillbehör i Europa 2020 enligt Lux Magazine Life

The Buppa Brand har utsetts till det främsta varumärket för barnvagnstillbehör i Europa 2020 av Lux Life Magazine Life. "Vi är så stolta och glada för det här erkännandet! Genom en sådan här utmärkelse kan vi få fler att upptäcka The Buppa Brand och våra hållbara och funktionella produkter!”, säger Therese – grundare för The Buppa Brand AB. 

Vi kan stolt berätta att vi har fått erkännande från Lux Magazine Life med en utmärkelse i deras Parent & Baby Awards som främsta varumärke för barnvagnstillbehör i Europa i år.

Det är andra året i rad som Lux Magazine Life håller i Parent & Baby Awards - ett engagemang för att stötta och upphöja företag som värnar om att förbättra vardagen för föräldrar och barn med säkra produkter. I år blev det som sagt vi som tog hem priset!

"Det betyder mycket för oss att få ett erkännande för vårt arbete!  Vår målsättning är att göra livet med barnvagn lättare för föräldrar och barn samtidigt som vi vill värna om vår omvärld. Genom en sådan här utmärkelse kan vi få fler att upptäcka The Buppa Brand och våra hållbara och funktionella produkter!”, säger Therese – grundare för The Buppa Brand AB. 

Läs gärna mer om Parents & Baby Awards på Lux Magazine Life 

2020-12-12 12:00
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen