Populära produkter

Hållbarhet - hur arbetar vi med det?

Buppa Guide

Hur du sätter i Åkpåse Winter

Åkpåse - Softshell

Perfekt åkpåse för vår, sommar och höst!

En supertunn och smidig åkpåse som passar för vår, sommar och höst. Åkpåsen är gjord av softshell-material med BuppaShield® Wind&Water, vilket gör åkpåsen vindtät och vattenavvisande.  Åkpåsen har dragkedjor längs sidorna, 2 smarta fästfunktioner, uttag för 5-punktssele för att passa de flesta vagnmodellerna och 4 dragskor att justera öppningen med.

Åkpåse - Winter

Åkpåsen som klarar kalla vintrar!

En åkpåse för den riktiga vintern! Åkpåsen är utrustad med BuppaShield® Ice&Snow, vilket  innebär att den är gjord av kraftigt vattenavvisande yttertyg av högsta kvalitet med dubbla lager värmande polystervadd. Åkpåsen är fodrad med mjuk och värmande fleece. Den håller ditt barn varm även vid riktigt låga temperaturer, ända ner till -20°C. Åkpåsen har dragkedjor längs sidorna, 2 smarta fästfunktioner, uttag för 5-punktssele för att passa de flesta vagnmodellerna och 4 dragskor att justera öppningen med.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till The Buppa Brand's nyhetsbrev

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Nyheter

 • Barnvagnstillbehör gjorda på överblivet material

  Barnvagnstillbehör gjorda på överblivet material

  Varför inte använda överblivna tyger till barnvagnstillbehör? Ett av våra bidrag till att främja en hållbar framtid för våra barn är att göra det – använda överblivet! Att minska, återanvända och återvinna är ledord för oss till att skapa en hållbar framtid till barnen!

  Läs mer…
  2019-08-02 13:44
 • The Buppa Brand @ Kind&Jugend 2019

  The Buppa Brand @ Kind&Jugend 2019

  I monter 11.03 G018 på årets Kind&Jugend-mässa i Köln hittar du The Buppa Brand! Kom och spana in vårt sortiment och prata med oss om hur vi kan samarbeta!

  Läs mer…
  2019-07-31 10:36

Fler nyheter

Följ oss på Instagram - @thebuppabrand

Tagga dina stunder med #thebuppabrand för att få möjligheten att synas här