Att var ute och umgås med sitt barn är så mycket roligare tillsammans, så varför inte dela med dig av dina äventyr på språng med Buppa och inspirera alla andra i Buppa-communityn? Har du fångat något galet, snyggt, kul eller unikt ögonblick? Då vill vi se just din bild!


Hur fungerar det? Ta ett foto och dela det med #thebuppabrand eller #buppabrand på din Facebook- eller Instagram-profil. Vid intresse skickar vi en förfrågan om att få tillgång till din taggning. Du godkänner vår förfrågan genom att svara #yesbuppa tillbaks.

Genom att svara #yesbuppa godkänner du följande villkor:

 1. Du ger The Buppa Brand AB den eviga, oåterkalleliga, royaltyfria, fullständigt betalda, icke-exklusiva, överlåtbara rätten att använda dina Instagram och/eller Facebook-kommentar och dina Instagram och/eller Facebook-foton som du taggat med #thebuppabrand eller #buppabrand. Detta gäller globalt och i samtliga av våra kanaler.

  2. Du godkänner att The Buppa Brand AB använder dina bilder i sin marknadsföring och/eller reklam, inklusive rätten att reproducera, distribuera, ändra och redigera dina foton. Du samtycker även till att The Buppa Brand AB använder foton där du kan identifieras för marknadsföring och/eller reklamändamål.

  3. Du frigör The Buppa Brand AB från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder. Godkännandet involverar en befrielse för samtliga anställda hos The Buppa Brand AB inklusive tredje part. 

  4. Du intygar att du själv har tagit bilden, innehar samtliga rättigheter till materialet du har lämnat och att du säkerställt att eventuella andra personer på bilden har godkänt sin medverkan samt accepterat överlämningen av bilden till The Buppa Brand AB, att användas för marknadsföringsändamål. Dessutom intygar du att du är en individ (dvs. inte ett företag), att du är minst 18 år eller har föräldrasamtycke, och att The Buppa Brand AB:s användning av dina bilder inte bryter mot tredje parts eller någon lagers rättigheter. The Buppa Brand AB har inget ansvar om detta inte uppfylls. 

Har du frågor kan du alltid kontakta oss: 

Tel: 046-540 41 40
E-post: info@buppabrand.com
Organisationsnummer: 559102-0515

Totalsumma:
  Till kassan
  Tillagd i varukorgen