Om The Buppa Brand

The Buppa Brand AB startade våren 2017 när grundaren Therese fick möjlighet att förvärva varumärket "The Buppa Brand". Therese har följt varumärket ett par år och produkterna var mycket omtyckta av henne. Att hon dessutom har kallats för Buppa ändå sedan barnsben av sina föräldrar gjorde att hon kände sig som ett med varumärket från första stund. Det var givet att ta över rodret och styra The Buppa Brand mot nya mål.

The Buppa Brand är ett svenskt varumärke och har i 10 år haft en färgstark framtoning. Vi på The Buppa Brand AB vill fortsätta att sätta färg på barnen redan från liten ålder genom färgglada produkter åt färgsprakande barn. Det viktigaste vi har ska få synas och vara den sprallande färgbomb ett barn oftast är! 

Genom design som innehåller funktion och komfort hoppas vi att The Buppa Brand AB ska vara ett naturligt val för en god affär och ett långsiktig samarbete för framtiden. Vårt mål är att leverera snygga och funktionella produkter och lösningar för en hållbar framtid för våra barn.

Välkommen att ta del av vårt sortiment för färgsprakande barn i en hållbar framtid!

  

Följ oss på sociala medier

Instagram

@thebuppabrand

Facebook