Buppa

  

The Buppa Brand är ett svenskt varumärke och har i mer än 10 år haft en färgstark framtoning. Våren 2017 tog Therese över varumärket 'The Buppa Brand'. "Jag hade följt varumärket ett par år och uppskattade produkterna mycket. Att jag dessutom har kallats för Buppa ändå sedan barnsben av mina föräldrar gjorde att jag kände mig som ett med varumärket från första stund. Det var givet att ta över rodret och styra The Buppa Brand mot nya mål", säger Therese, VD på The Buppa Brand AB.

The Buppa Brands mål är att leverera hållbara och funktionella barnvagnstillbehör för ett enkelt liv utomhus. Med vår filosofi om hållbar design ihop med funktionalitet och komfort siktar The Buppa Brand på att bli det mest hållbara varumärket för barnvagnstillbehör!

Häng med på vår resa mot en hållbar framtid!

Nyheter

 • Wohoo! Vår 5:e säsong!

  Wohoo! Vår 5:e säsong!

  Nu kickar vi igång vår 5 säsong på The Buppa Brand AB! Vi är otroligt glada över att gå in på vår femte säsong! Det kommer att firas med erbjudande och festligheter hela säsongen - håll utkik!

  Läs mer…
  2021-08-26 10:22
 • Främsta varumärket för barnvagnstillbehör i Europa 2020 enligt Lux Magazine Life

  Främsta varumärket för barnvagnstillbehör i Europa 2020 enligt Lux Magazine Life

  The Buppa Brand har utsetts till det främsta varumärket för barnvagnstillbehör i Europa 2020 av Lux Life Magazine Life. "Vi är så stolta och glada för det här erkännandet! Genom en sådan här utmärkelse kan vi få fler att upptäcka The Buppa Brand och våra hållbara och funktionella produkter!”, säger Therese – grundare för The Buppa Brand AB. 

  Läs mer…
  2020-11-12 12:00

Fler nyheter

Totalsumma:
  Till kassan
  Tillagd i varukorgen