Höga betyg och goda recensioner från testarna om Åkpåse Softshell

Höga betyg och goda recensioner från testarna om Åkpåse Softshell

4,5 av 5 möjliga, det är betyget våra testare ger Åkpåse Softshell som helhetsintryck! 
Vi är mycket glada och stolta att få ett så högt betyg i vårt test av Åkpåse Softshell! 

”Helt klart favoriten här!”

I ca 2 månader – mars och april - har ett antal utvalda testpersoner fått testa vår Åkpåse Softshell. Åkpåse Softhsell är en åkpåse som är framtagen för att användas på våren, sommaren och hösten, men även en mild vinter kan den vara ett bra alternativ. Åkpåsen är gjord av softshell-material i hög kvalitet med ett membran som skyddar mot vind och vatten. På insidan är det mjuk fleece som gör den skön att ligga i. Med slitstark dragkedja runt om, dragskor att justera öppningen med och smarta fästfunktioner ger det en tålig åkpåse som ska hålla länge! 

”Jag är supernöjd med Åkpåse Softshell. Kvaliteten känns bra. Den känns gedigen! Här uppe i norr är det perfekt som komplement till vinterpåse då man har aktiva barn i overaller som plötsligt vill sova. Även bra varmare, men blåsiga dagar. En året runt-påse för våra behov!”

Kvaliteten fick hela 4,8 av 5 möjliga i betyg. VI är noga med materialen vi väljer och våra leverantörer. Ett av våra hållbarhetsmål är att produkten ska kunna ha ett långt liv, då krävs bra material och bra sömnad!

”Åkpåsen är helt perfekt och har passat fantastiskt i båda våra vagnar!”

Även användarvänligheten fick höga betyg – 4,4 av 5. Åkpåsen är gjord för att vara enkel att använda och passa de flesta vagnar.

Och helhetsupplevelsen är - som presenterat ovan - 4,5 av 5 möjliga! 

Här hittar ni hela sortimentet av Åkpåse Softshell!

 

//Buppa

2020-05-19 15:21
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen